Grønne aktier giver grøn fremtid

Grønne aktier giver grøn fremtid

3. april 2022 Slået fra Af Lene

Er du blevet enig med dig selv om at købe aktier, kan du lige så godt købe aktier med grøn dagsorden. De er din og alles fremtid. Du kan købe aktier online på sikre vilkår. Klodens fremtid er grøn dagsorden, klima, miljø, cirkulær økonomi, bæredygtighed og genanvendelse. Køb dine aktier med alles fremtid i baghovedet.

Grøn dagsorden er en nødvendighed

Du kan ikke gemme dig bag busken. Ingen af os kan gemme os bag busken. Vi er alle sammen nødt til at bidrage. En grøn dagsorden er den eneste dagsorden der bør findes. Grønt bør stå øverst alle vegne. Når du køber aktier skal du også tænke grøn dagsorden. Kloden er ved at blive kvalt. Vi har kun lige nøjagtig tid til at genoplive den. Den grønne dagsorden er klodens eneste redning. Der er ingen grund til at købe aktier i noget som helst der ikke har grøn dagsorden. Har en aktie ikke grøn dagsorden vil den dø sammen med vores jord.

Du kan gøre en forskel

Køb dine aktier med omtanke. Du kunne bruge dine penge på at støtte det gode arbejde for klodens overlevelse i stedet for. Du har valgt at købe aktier. Nu er det op til dig at tage det rette valg. Vælg dine børns fremtid. Vælger du dine børns fremtid er du nødt til at tænke større end penge. Du kan ikke sikre dine børns fremtid med penge alene. Kun en grøn dagsorden kan sikre dine børns fremtid. Du kan gøre en forskel lige nu og her, bare ved at vælge rigtigt. Den lille forskel du gør har stor betydning. Dine børn vil takke dig. Ikke nok med det, som rollemodel vil de vælge dig og gøre det samme. Du lærer dem at deres efterkommere er det vigtigste. De vil kæmpe for alles fremtid. De vil altid vælge den grønne dagsorden.

Morgendagens aktiekøbere

Dine børn er morgendagens aktiekøbere. Dit eksempel vil være guiden for deres investeringer. Køb aktier med omtanke. Omtanke for miljøet er omtanke for dine børn. Dine børn overlever ikke hvis der ikke er en bæredygtig klode at leve på. Morgendagens aktiekøbere skal oplæres lige nu og her. Det er dit ansvar at lære dem at købe aktier med tanke på en fælles fremtid.

Grønne aktier er vejen frem

Vejen frem er grøn. Den er grøn dagsorden, klima, miljø, cirkulær økonomi, bæredygtighed og genanvendelse. Dine børns fremtid er grøn dagsorden, klima, miljø, cirkulær økonomi, bæredygtighed og genanvendelse. Klodens fremtid er grøn dagsorden, klima, miljø, cirkulær økonomi, bæredygtighed og genanvendelse. Der er ingen smutvej. Køb aktier, men gør det med snusfornuft. Både du og kloden vinder. Der er ingen vej tilbage. De gode gamle dage er fortid. Den gang man med god samvittighed kunne investere i olie eller kul, findes ikke længere. I dag er det eneste rigtige aktiekøb grønt. Grøn dagsorden dikterer din og dine kæres fremtid. Denne verden findes snart ikke mere. den komme heller ikke igen. Forhåbentlig kommer der en ny verden. En grøn og ren verden hvor alt hvad der kan bliver genanvendt.