Presset forældre? Måske en snak med professionel kan være godt

Presset forældre? Måske en snak med professionel kan være godt

4. oktober 2021 Slået fra Af Lene

Presset forældre? Måske en snak med professionel kan være godt

Som forælder er der ikke noget værre, end hvis man skal overvære, når ens børn går igennem noget svært, og man ikke kan hjælpe dem. Som forælder vil man gerne gøre alt for, at ens børn har det godt. Har ens barn det svært, kan det være nødvendigt at tage kontakt til en børnepsykolog. Det kan være svært at acceptere, men der er ingen skam i at få hjælp, og det er også noget, der er vigtigt, at du lærer dit barn. Det er ikke en svaghed at spørge om hjælp.

 

Find en, der er tæt på

Du kan med fordel lede efter en børnepsykolog, der er tæt på der, hvor I bor. Det kan være, at du skal lede efter en psykolog i København, hvis det er der, I har bopæl. Der er mange gode børnepsykologer, men det kan være svært at finde ud af, hvordan man finder en børnepsykolog, der passer til ens barn. Det kan være, at du skal kigge nærmere ind på https://kbh-psykolog.dk/ hvis du har brug for en psykolog i KBH.

 

Det kan være svært at finde den rigtige psykolog i København

Fordi København er så stor, kan det være svært at få et overblik over, hvordan man finder en psykolog i KBH, ens børn kan arbejde sammen med. Når man begynder rejsen mod at finde en god børnepsykolog til ens søn eller datter, så skal man regne med, at det kan tage tid og flere forsøg. Man skal sørge for at have tålmodigheden med sig og ikke blive frustreret, så dit barn også kommer til at føle sig som en byrde.

 

En børnepsykolog, du kan lide

Når du skal lede efter en god børnepsykolog i København, så kan du lige så godt starte med at kontakte dem, som du selv får et godt indtryk af. Du kan f.eks. ringe rundt til de forskellige børnepsykologer eller lede efter nogle, der specialiserer sig i den udfordring, dit barn har. Måske du kender nogle, der har haft en børnepsykolog i KBH, som de har været glade for?

 

Tal med psykologen efter samtale

Det skal naturligvis være fortroligt, hvad der bliver fortalt af ting til psykologen fra dit barn. Men det er stadig vigtigt, at du taler med børnepsykologen om, hvordan kemien er, og hvorvidt det virker muligt for din søn eller datter at åbne op og begynde at arbejde med det, der er udfordringen.

 

Tal med dit barn om oplevelsen

Men det er naturligvis også vigtigt, at du lytter til, hvordan dit barn har oplevet, det har været at tale med børnepsykologen. Nogle børn er meget selektive omkring, hvem de kan åbne op for. Det er der intet galt med, men det kan betyde, at det tager lidt længere tid at finde den helt rette børnepsykolog. Det er vigtigt, at du respekterer, hvad dit barn vil blande dig ind i, men I skal kunne tale om, hvorvidt oplevelsen har været positiv eller ej.