Dejlige børneplakater til skønne unger

Dejlige børneplakater til skønne unger

11. maj 2023 Slået fra Af Lene

Har du plakater hængende derhjemme, ved du også, hvilken stor forskel de kan gøre for fornemmelsen i rummet. Det er bare mere hyggeligt og fuldendt, når der kommer spændende ting op på væggen. Måske tænker du lidt ubevidst, at plakatkunst er for voksne, og dit fokus er derfor kun på stuen og soveværelset. Hvis du gør, er det på tide at få øjnene op for al den fine vægpynt, du kan få til børnenes værelset. Men hvordan navigerer du rundt i det kæmpestore udvalg af dejlige børneplakater, der findes til vores skønne unger? Herunder får du seks bud på fine børneplakater, som vi er sikre på vil passe lige ind hjemme hos dig.

Plakat med dinosaurer

Har du prøvet at sende dit barn afsted til fastelavnsfest? Så er du med garanti stødt på en masse små prinsesser og dinosaurer. Det betyder selvfølgelig ikke, at dinosaurer kun er for drenge, men der er bare noget ved store dyr med store tænder og øredøvende brøl, der tiltrækker små supermænd. Derfor er en dinosaurplakat oplagt til drengeværelset. Her er ofte tegninger af forskellige arter og deres navne, som børnene kan lære og tale med hinanden om.

ABC plakater

Lad os blive lidt ved temaet om læring, for når det kommer til børneplakater, er vi nødt til at runde ABC plakater. Disse smarte plakater viser alfabetet i dejlige farver, mens hvert bogstav har en lille tegning af noget kendt med det pågældende begyndelsesbogstav. Med sådan en på væggen er det både sjovere og nemmere at komme sikkert fra A til Å.

Ballerinaplakat

Ballerinaen er nok for pigerne, hvad dinosauren er for drengene. Hun er så fin og elegant i sit strutskørt og de særlige dansesko. Og der er ikke noget at sige til, at pigerne drages af hende – hun er den perfekte blanding af styrke og finesse. En ballerinaplakat vil være et hit på rigtig mange pigeværelser rundtomkring.

Pippi citatplakat

Selvom Pippi har nogle år på bagen, er hun stadig meget aktuel. Hun står for selvtillid, optimisme og mod til at turde stå ved, hvem man er, selvom man er anderledes. Det klassiske Pippi-citat om at gå frisk og positiv til nye udfordringer er altid et stærkt budskab på væggen i børneværelset.

Slikplakater

I den politisk og ernæringsmæssigt ukorrekte kategori finder vi slikplakaten. Det kan godt være, at vi i den ideelle verden kun fodrer de mindste med snacks fra grøntsagsriget. Men herude i virkeligheden kan vi ikke undgå fredagsslik foran fjerneren og måske lidt godter fordelt over weekender og ferier. Og så er det jo heldigvis ikke fredag hver dag.

Plakater med dyr

Plakater med dyr er en kæmpe kategori, for der findes selvsagt tusindvis af måder, hvorpå man kan lave søde plakater med dyr til børn. Det kan være alt fra nuttede dyr med kæmpestore øjne, sjove dyr i biler eller luftballoner eller læringsplakater med dyr. Sidstnævnte er en populær kategori, fordi dyrene her tjener det dobbelte formål både at kunne pynte og lære børnene noget om naturen. Gå på jagt blandt de mange læringsplakater til børn med fx insekter, fugle eller dyr fra Afrika.